Over het ’t bergske

Wij helpen net dat beetje extra, persoonlijke aandacht en service!

Deze interieuradvies- en woninginrichtingswinkel is gestart door Thea Baten. Nadat zij de schilderschool St. Lucas in Boxtel had afgerond, deed ze vervolgens praktijkervaring op bij Sikkens, waarna ze een zelfstandige schilderswinkel met schildersbedrijf had.

Beleving

Enkele jaren geleden verhuisde ze naar Heythuysen en werkte met veel plezier bij een woninginrichting in Neer. Maar het ondernemersbloed kroop vervolgens toch weer waar het niet gaan kon. “De combinatie van een winkel en advies geven bij de klant thuis, dat is het voor mij helemaal,” vertelt ze enthousiast. “De klant wil de gordijnstof en het behang, oftewel de kleuren en materialen, toch het liefst zien en voelen in zijn eigen huis. Die beleving, daar gaat het tenslotte om. En dat maakt mijn werk zo boeiend.”

Persoonlijk

Inmiddels heeft ze de sprong naar een eigen onderneming opnieuw gewaagd met als resultaat Woninginrichting ‘t Bergske. “Mensen hebben echt behoefte aan persoonlijk advies. Zeker in deze hectische tijd. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om samen met de klant een rustplek te creeëren in huis. Soms zijn het maar kleine veranderingen die een interieur een totaal andere look geven. Het leukste en mooiste aan mijn werk is, als ik na afloop samen met een klant het wensenplaatje naar tevredenheid heb ingevuld. Daar doe ik het voor.”

Vrijblijvend woonadvies?

Wij geven graag vrijblijvend interieuradvies. Neem gerust contact op!

Woninginrichting 't Bergske is een woonwinkel in 's-Heerenberg. U kunt bij ons terecht voor alles waarom jouw huis vraagt !

Adres

Woninginrichting 't Bergske
Molenpoortstraat 3
7041 BD 'S-HEERENBERG

Contact

info@woninginrichtingtbergske.nl

Tel: 06 - 15 88 58 06