Verf en behang

Wat betreft kleurgebruik is Woninginrichting ’t Bergske door de wol geverfd. Létterlijk. Sinds jaar en dag werken wij met oa. Little Green verf. Verf van hoge kwaliteit, die verkrijgbaar is voor uiteenlopende toepassingen. Binnen en buiten. Onze verf wordt traditioneel gemaakt met behulp van de modernste technieken en volgens de allerlaatste milieueisen. Het resultaat: ouderwetse duurzaamheid, in elke gewenste kleur en uitstraling.

Wil jij Een kleurrijke muur?

Bent u op zoek naar bijzonder (mooi) behang? Dan loopt u bij ’t Bergske zeker niet tegen een muur op. Wij bieden wandbekleding in alle mogelijke stijlen: van klassiek, romantisch, landelijk tot modern. In alle kleuren, voorzien van alle mogelijke dessins. Van papier, vinyl, vlies of glasvezel. De keuze is aan u. Wij bieden met recht een wereldcollectie. U vindt bij ons behang van puur Hollands fabricaat, maar ook uit andere windstreken. Laat u verrassen door ons aanbod!

Woninginrichting 't Bergske is een woonwinkel in 's-Heerenberg. U kunt bij ons terecht voor alles waarom jouw huis vraagt !

Adres

Woninginrichting 't Bergske
Molenpoortstraat 3
7041 BD 'S-HEERENBERG

Contact

info@woninginrichtingtbergske.nl

Tel: 06 - 15 88 58 06